Wat is er nieuw

Feb 2024 (9.3.1) Instagram

 • We verwelkomen Netwerk club Ella Society
 • Het is nu mogelijk om je instagram profiel toe te voegen, deze zal zichtbaar zijn in de app en ook meteen op de website.

Feb 2024 (9.3.0) Verbeteren en vereenvoudigen van vooral de zoekvragen en nieuwsitems

Wat kun je verwachten in deze update:

 1. Verbeterde zoekfunctionaliteit: We hebben de zoekfunctionaliteit voor zowel zoekvragen als nieuwsberichten verbeterd, waardoor je gemakkelijker relevant nieuws en zakelijke kansen kunt vinden.
 2. Een gecombineerde feed: In plaats van te moeten schakelen tussen zoekvragen en nieuwsitems, worden ze nu overzichtelijk gepresenteerd in één chronologische feed.
 3. Meer Interactie: Je kunt nu eenvoudig zoekvragen en nieuwsberichten delen of meteen een aanbeveling doen voor een nog betere inzet van je zakelijk netwerk.
 4. Meerdere afbeeldingen bij zoekvragen: Het is nu mogelijk om meerdere afbeeldingen te uploaden bij zoekvragen, waardoor je een completer beeld kunt geven van wat je zoekt.
 5. Verbeterde weergave van afbeeldingen: Afbeeldingen worden nu beter weergegeven en kunnen worden ingezoomd met een eenvoudige 'pinch'-beweging.
 6. Geïntegreerde websitevoorbeelden: Bij het toevoegen van een website/link bij een zoekvraag of reactie, wordt automatisch een voorbeeld van de link opgehaald en weergegeven samen met je zoekvraag.
 7. Interactie met nieuwsberichten: Je kunt nu reageren op nieuwsberichten, waardoor de communicatie en betrokkenheid binnen de app worden vergroot.
Daarnaast hebben we ook diverse andere verbeteringen doorgevoerd op basis van jullie feedback:
 • Automatische invulling van het 'wie ken ik' veld bij het aanmelden van een gast via de app.
 • Als een gast zich heeft geregistreerd zie je nu ook voor welk evenement ze zich heeft geregistreerd bij "aanmeldingen".
 • Vereenvoudiging van de interface door het tonen van relevante knoppen op het juiste moment. (Zoals de knop 'lid toevoegen' wordt niet meer getoond als de knop 'gast aanmelden' zichtbaar is)
 • Mogelijkheid om de een-op-een gesprekken module uit te zetten.
 • Verbeteringen in rapportages, inclusief correcte benamingen bij het exporteren en weergave van een-op-een gesprekken zonder gasten.
 • Oplossing van verschillende kleine bugs en optimalisaties voor een vlottere gebruikerservaring. (Soms versprong een > icoon naar de volgende regel, dit is nu verholpen.)

Jan 2024 (9.2.1) Verbeterde interface voor het wisselen van Business Clubs

Jan 2024 (9.2.0) Een-op-een gesprekken.

Nov 2023 (9.1.0) Compleet nieuw design


Demo aanvragen

* verplicht

Bel (06) 29 47 40 00 of mail ben@kn-app.com
voor een vrijblijvende demonstratie of om een afspraak met Ben Chini te maken.